Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
Little Green Soothing Balm

Little Green Soothing Balm

10,07 €
Maksudega
LG005
Little Green

Hügieeniline palsam, mis on ideaalne lõhenenud huulte, põskede ja kuivade nahalaikude jaoks. Valmistatud mesilasvahast ja jojoba seemneõlist, mis niisutab ja hooldab beebide ning laste nahka. Avokaadoõli ja õhtune priimulaõli rahustavad ja kaitsevad suviseid ning talviseid nahaärritusi.

MIKS ME SEDA ARMASTAME

  • Kiiresti imenduv, mitterasvane koostis.
  • Ei kandu nahalt riietele ega linadele.
  • Ülimalt niisutav kogu päevaks.
  • Suurepärane lõhenenud, hõõrdunud või kuivade nahalaikude jaoks.
  • BPA / ftalaadivaba pulk, mis on väikeste käte jaoks ideaalne suurus. Lastele meeldib seda ise kasutada!

        

PEAMISED KOOSTISOSAD

Õhtune priimulaõli:
Rikkaliku rasvhapete sisaldusega õli aitab oluliselt kaasa naha üldisele tervisele. See rahustab, niisutab ja vähendab põletikku. Väga sobilik neile, kellel on tundlik või ärritunud nahk.

Avokaadoõli:
See ülimalt imenduv õli sisaldab kaaliumi, letsitiini, antioksüdante ja muid toitaineid, mis hooldavad ja niisutavad kuiva ning sügelevat nahka.

Jojoba seemneõli:
Kerge, mitte rasvane, põletikuvastane õli, mis rahustab ja tasakaalustab kuiva nahka. See õli oma olemuselt on sarnane naha loomuliku õliga, muutes selle väga sobivaks kõikidele nahatüüpidele.

Tocopheryl Acetate (tokoferüülatsetaat):
E-vitamiini üks vormidest, mis on antioksüdant ja suurepärane niisutaja. Soodustab naha paranemist ja aitab tugevdada naha loomulikku barjääri, vältides naha niiskuse kaotust.

Parfüüm:
Looduslikult saadud parfüüm on kerge ja mittehäiriv. Ülimalt õrn tundlikule nahale.

Maht: 13g

Caprylic/Capric Triglyceride, Ozokerite, Synthetic Beeswax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Copernicia Cerifera Cera, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Candelilla Cera, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopheryl Acetate, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopherol, Menthol, Ascorbyl Palmitate, Menthyl Lactate, Parfum/Fragrance

Little Green Soothing Balm

10,07 €