Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
Fake Bake Flawless Survival Tanning Kit
Fake Bake Flawless Survival Tanning Kit
Fake Bake Flawless Survival Tanning Kit

Fake Bake Flawless Survival Tanning Kit

8,03 €
Maksudega
FB10
Fake Bake
5053103000519

See komplekt kuulub õigustatult teie kosmeetikakotti. Ideaalne reisil säramiseks. Flawless Travel Survival Kit reisikomplekt pakub teile lihtsat kolmeastmelist lahendust. Keegi ei saa teada, et olete end kiirustades pruunistanud, kuna saate sama veatu jume nagu meie põhisarja kasutades.

Reisikomplekt sisaldab:

Fake Bake Papaya Exfoliation & Tan Removal kooriv ja päevitust eemaldav salvrätik 7ml

Nahka toitva salvrätiku koostises on kasulikud provitamiin B, E-vitamiin ja imet tegev nahka niisutav ja sära andev C-vitamiin. Samuti eemaldab see naha järgmiseks etapiks ettevalmistamiseks kiiresti surnud naharakud.

Fake Bake Coconut Oil-Free Moisturiser õlivaba niisutaja 10ml

Superniisutaja miniversiooni õlivaba koostis sobib kuivematele kehapindadele, näiteks põlvedele, küünarnukkidele ja pahkluudele. Toode valmistab naha isepruunistamiseks ette. Kasutage pärast tumeda värvi mahapesemist, saamaks õiget tooni ning hoidmaks nahka toidetu ja siledana: olete koheselt pildistamisvalmis!

Fake Bake Flawless Tanning Towelette isepruunistav salvrätik 8ml

Sellel meie miljonites müüdaval Flawless’i isepruunistavat koostist ja kolmekordset pruunistavat toimeainet sisaldav musta kookospähkli lõhnaga isepruunistaval salvrätikul on tume värv, et näeksite, kuhu toodet kanda. Kui olete juba meie Flawlessi tootevaliku fänn, võite sellelt väikeselt iluduselt sama tasemega päevitust oodata.

Maht: 25ml
  • 25ml
Viimased tooted laos

Fake Bake Flawless Survival...

8,03 €