Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
MKS eco Smooth Perfection Gift Set

MKS eco Smooth Perfection Gift Set

27,00 €
Maksudega
MK102
Marrakesh / MKS

MKS eco Oil Hair Styling Elixir 60ml

Viimistlusõli kuivadele, kahjustatud ja kahustele juustele. Niisutab juukseid ning muudab nad elastsemaks ja lihtsamini viimistevateks. Ideaalne paksematele juuksetüüpidele, mis vajavad intensiivsemat hooldust. Täiustatud koostisained, sealhulgas argaania- ja kanepiseemneõli, muudavad kuivad, kahused juuksed siidisteks. Ei jäta juukseid rasuseks.

MKS eco X Leave-in and detangler 118ml

Niisutab ja harutab koheselt lahti ka kõige sassis olevad salgud. Argaania- ja kanepiõli parandavad oluliselt juuste seisundit ja tekstuuri. Panthenol niisutab koheselt ja teeb lahti, lisades sära. Looduslikud antioksüdandid ja rasvhapped parandavad ning hoiavad ära tulevasi kahjustusi. Nisuproteiin kaitseb juuksesoomust edasiste kahjustuste eest. Tagab kauakestva kontrolli kahu ja elektrit täis juuste üle. Parandab juuste sära ja on ohutu värvitud juustele.

MKS eco Whip Skin Butter 48g

Luksuslik ja sügavniisutav kehavõi MKS eco tunnuslõhna ja looduslike õlide kokteiliga. Sobib ideaalselt kuivale, kahjustatud, ketendavale nahale intensiivseks tervendavaks ja pehmendavaks hoolduseks. Rikkalikud pehmendavad ained ja õlid imenduvad kergesti, pakkudes pingul ja kuivale nahale intensiivset niisutust, mis kestab terve päeva. Nahk jääb pehme, elastne ja õrna säraga. Sobib kõikidele nahatüüpidele.

MKS eco Smooth Perfection...

27,00 €