Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
Biosmetics Eyelash Perm&Lift Cream 1, Sachet

Biosmetics Eyelash Perm&Lift Cream 1, Sachet

19,20 €

(1,92 € tk)

Maksudega
6076
Hairpearl

Perm & Lift Cream 1 – lainetav kreem, 1 ml

BIOSMETICS Perm & Lift kreeme saab kasutada ripsmete tõstmise ja kulmude lamineerimise teenuste jaoks.
BIOSMETICSi uuenduslikud 3-astmelised koostised loovad loomuliku välimusega ripsmed ja kulmud peaaegu rekordajaga.

BIOSMETICS Cream No. 1 – Waving Lotion on rikastatud hüdrolüüsitud siidi, kakao ja seemnevõiga, see on hämmastav kiire toimega tõstev kreem, mis lõhub karvade sidemeid, võimaldades neil uus kuju saada.

Ripsmete tõstmine:
Juurest üles tõstetud ripsmed tuleb enne meie kiiretoimelise 3-astmelise süsteemi paigaldamist meie uuenduslike silikoonpatjade kohale asetada. Muutke oma klientide silmad avatumaks, veetmata tunde salongis poolpüsiripsmeid kandes. Biosmetics Lashpearl Lash Lift System on kiirem ja muljetavaldavam alternatiiv poolpüsivatele ripsmetele ning täiustab teie klientide loomulikke ripsmeid nädalaid vähe hooldades.

Kulmude lamineerimine:
Loodud selleks, et luua illusioon täidlasemast ja täpsematest kulmudest! Teie kulmud liiguvad paika, et näha kohevamad ja/või defineeritumad ning nende välimus on läikiv ja läikiv (sellest pärineb termin lamineerimine). See sobib suurepäraselt selle sulelise toimetuse välimuse jaoks, mis oli varem võimalik ainult geneetikaga. Ülim kingitus hõredate kulmude jaoks või kulmude jaoks, millel puudub täpne sümmeetria. BIOSMETICS Perm & Lift kreemid võivad kulmud ümber joondada, et anda neile soovitud kuju!

10 kotikest/karp
1 kotike annab 1 kuni 2 teenust.

Biosmetics Eyelash...

19,20 €