Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
Little Green Kids Nourishing Body Lotion

Little Green Kids Nourishing Body Lotion

13,12 €
Maksudega
LG013
Little Green

Kerge näo- ja kehakreem, mis niisutab nahka ja ennetab selle kuivamist.

MIKS ME SEDA ARMASTAME

  • Kiire imenduv, mitterasvane koostis.
  • Ülimalt niisutav kogu päevaks.
  • Suurepärane kogu kehale, sealhulgas kätele, jalgadele ja näole.
  • Loob lipiidide barjääri naha niiskuse lukustamiseks ja kaitsmiseks.
  • BPA / ftalaadivaba otsik võimaldab hõlpsat ühe käega doseerimist.

        

PEAMISED KOOSTISOSAD

Sheavõi:
Rikkalikult rasvhappeid ja vitamiinide sisaldav sheavõi sobib ideaalselt naha hooldamiseks. Suurepäraste põletikuvastaste ja tervendavate omadustega poolest aitab see ärritatud nahka rahustada.

Avokaadoõli:
See ülimalt imenduv õli sisaldab kaaliumi, letsitiini, antioksüdante ja toitaineid kuiva, sügeleva naha toitmiseks ja niisutamiseks.

Oliiviõli:
Looduslik põletikuvastane aine, mis sisaldab tugevaid antioksüdante ning A-, D-, E- ja K-vitamiine . Ravib ja kaitseb nahka. Samuti on ka antibakteriaalse omadusega, mis on nahale ülimalt kasulik.

Aaloe:
Kõikidele nahatüüpidele sobiv aaloe on rahustavate, tervendavate ja niisutavate omaduste poolest sajandeid kasutatud. Toimib märkimisväärselt hästi kuivalja ärritunud nahal, hoides seda rahustatuna ja värskendatuna.

Parfüüm:
Looduslikult saadud puuviljane parfüüm on lastele väga meeldiv.

Maht: 180ml
  • 180ml
  • 60ml

Water/Aqua/Eau, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Tocopheryl Acetate, Potassium Cetyl Phosphate, Benzyl Alcohol, Sodium PCA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Sclerotium Gum, Panthenol, Dehydroacetic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum)

Little Green Kids...

13,12 €