Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
Little Green Kids Detangling Shampoo

Little Green Kids Detangling Shampoo

13,12 €
Maksudega
LG017
Little Green

Kerge šampoon, mida on täiustatud niisutavate ekstraktide ja toitvate botaaniliste koostisosadega. Õrnalt juukseid puhastades, harutab lahti juuksepusad.

MIKS ME SEDA ARMASTAME

  • Pead pestes saab alustada pusade lahtiharutamisega.
  • Lahendus keerulisele juusteprobleemile, millega lapsed ja vanemad silmitsi seisavad.
  • Õrnad, mitteärritavad, vahtu tekitavad ained loovad rikkaliku vahu.
  • BPA / ftalaadivaba pump võimaldab teil hõlpsalt ühe käega doseerida just õige kogus

            

PEAMISED KOOSTISOSAD

Sheavõi:
Rikkalikult rasvhappeid ja vitamiinide sisaldav sheavõi sobib ideaalselt naha hooldamiseks. Suurepäraste põletikuvastaste ja tervendavate omadustega poolest aitab see ärritatud nahka rahustada.

Kummeli ekstrakt:
Kasutatakse juuksehoolduses laialdaselt selle rahustavate ja põletikuvastaste omaduste ning ka juuste juurte tugevdamise võime tõttu.

Camellia Sinensis lehe ekstrakt:
Üldiselt tuntud kui roheline tee. See ekstrakt on toitainerikas ja sisaldab kõrge antioksüdantide kontsentratsiooni, edendades seeläbi juuste ja peanaha tervist.

Aaloe:
Looduslik abivahend, mida on niisutavate omaduste poolest kasutatud juba sajandeid. Toimib hästi kuivadel juustel, mis vajavad niisutamist ja hooldust. Samuti aitab eemaldada juustest kahu.

Parfüüm:
Looduslikult saadud puuviljane parfüüm on lastele väga meeldiv.

Maht: 240ml
  • 240ml
Viimased tooted laos

Water/Aqua/Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Phenoxyethanol, Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Potassium Sorbate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Rice Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Benzyl Alcohol

Little Green Kids...

13,12 €