Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
Little Green Kids Conditioning Rinse

Little Green Kids Conditioning Rinse

13,12 €
Maksudega
LG018
Little Green

Juuksepusade lahtiharutamise teine samm on see kerge palsam, millele on lisatud naturaalset avokaado-, jojoba-, marula- ja kookosõli, et juukseid niisutada, korrastada ja lahtiharutada. Õrnad laste juuksed jäetakse siledadeks, läikivateks ja pusavabaks.

MIKS ME SEDA ARMASTAME

  • Ülitõhus SUPER DETANGLER; probleemide lahendaja.
  • Kerge tekstuuriga uskumatu hea juuksepalsam.
  • BPA / ftalaadivaba otsik võimaldab hõlpsat ühe käega doseerimist.

        

PEAMISED KOOSTISOSAD

Marula õli:
Luksuslik õli, mis tagab intensiivse niisutuse, ilma et oleks rasvane ega raske. Toitev ja niisutav, väga tõhus kuivadele juustele.

Avokaadoõli:
See ülimalt imenduv õli sisaldab kaaliumi, letsitiini, antioksüdante ja muid toitaineid, mis hooldavad ja niisutavad kuiva ning sügelevat nahka.

Jojoba seemneõli:
Eriti kerge ja mitterasvane õli, mis niisutab ja tugevdab juukseid.

Kookosõli:
Uskumatult rikas vitamiinide ja asendamatute rasvhapete poolest. Kookosõli on väga toitev juustele ja peanahale. See on väga tõhus juuste hooldamisel ning aitab lisada juustele läiget.

Parfüüm:
Looduslikult saadud puuviljane parfüüm on lastele väga meeldiv.

Maht: 180ml
  • 180ml

Water/Aqua/Eau, Cetearyl Alcohol, Shea Butter Ethyl Esters, Diheptyl Succinate, Caprylic/Capric Triglyceride, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Tetradecane, Fragrance (Parfum), Quaternium-91, Behentrimonium Methosulfate, Isopropyl Alcohol, Cetrimonium Methosulfate, Panthenol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Stearate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Polyquaternium-37, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Tocopherol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Potassium Sorbate

Little Green Kids...

13,12 €