Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
MKS eco Color Care Leave In Treatment & Detangler
MKS eco Color Care Leave In Treatment & Detangler
MKS eco Color Care Leave In Treatment & Detangler
MKS eco Color Care Leave In Treatment & Detangler
MKS eco Color Care Leave In Treatment & Detangler

MKS eco Color Care Leave In Treatment & Detangler

16,90 €

(143,22 € Liiter)

Maksudega
MK023
Marrakesh / MKS

Ülim värvitugevdaja. Niisutab ja eemaldab koheselt ka kõige kahusemad ja sassis salgud. Parandab ja aitab väldida tulevasi kahjustusi, luues juuksele kaitse. Tagab kauakestva kahuvabaduse ja antistaatilisuse. Parandab sära ja on ohutu värvitud juustele.

Spetsiaalne looduslike õlide kokteil tagab juustele kogu päeva kestva keskkonna ja kuumakaitse. Kasutage hommikuti soengu või kaitsva tootena, et kaitsta juukseid kogu päeva jooksul, või kogu päeva jooksul. Toimib kõige paremini, kui seda kasutatakse pärast juuste pesemist.

PEAMISED EELISED:

  • Niisutab juukseid ja harutab neid lahti
  • Muudab juuksed kahuvabaks 
  • Hoiab värvid erksana ja püsivana, pikendades värvimiste vahelist aega
  • Parandab sära

Miks lisada ColorpHlexi?

ColorpHlexi juuksesidemeid taastavad koostisosad tungivad sügavale juuksekiududesse, parandades kahjustusi ja tugevdades seestpoolt, et taastada juuste normaalne elujõud. Sisaldab päevalilleseemneõli imelisi parandavaid omadusi, taimse päritoluga valku, mis parandab ka kõige kahjustatumad juuksed.

Sisaldab ka heliogenooli, päevalilleseemnetest saadud hooldusainet, mis pikendab juuste värvi ja hoiab ära kahjustused. Sisaldab ColorStrong Complex™-i, mis parandab keskkonnast, kemikaalidest või kuumadest viimistlustarvikutest põhjustatud kahjustusi. Juuste soomuskihi ümber luuakse kilp, et vältida edasisi kahjustusi ja parandada samas ka värvi üldist välimust.

LÕHN: Sunflower (valged lilled, tsitrus)

KASUTAMINE: Pärast šampooni ja palsami kasutamist kandke väike kogus juustesse jäetavat kreemi ja hõõruge see õrnalt juustesse. Viimistlege vastavalt soovile.

Maht: 118ml
  • 118ml

Aqua, Cetyl Alcohol, Amodimethicone, Cetrimonium Bromide, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Parfum/Fragrance, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Panthenol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene

MKS eco Color Care Leave In...

16,90 €