Tere tulemast meie uuenenud e-poodi. Juhul kui Teie vana salasõna ei toimi, uuendage palun oma salasõna.

favorite
mks eco color care shampoo
mks eco color care shampoo
mks eco color care shampoo
mks eco color care shampoo
mks eco color care shampoo

MKS eco Color Care Shampoo

17,90 €

(60,47 € Liiter)

Maksudega
MK021
Marrakesh / MKS

Aitab juuksevärvil võimalikult kaua püsida. Sisaldab päevalilleseemne ekstrakti, mis on võimas kaitse kahjulike UV-kiirte vastu. Aitab oluliselt kaasa värvi mitte tuhmumisele. Sisaldab ColorpHlexi, et taastada kahjustatud juuksed nende algsesse ja tervesse olekusse. Tungib sügavale juustesse, et taastada värvimiskemikaalide poolt traumeeritud värvitud juuksed.

PEAMISED EELISED:

  • Tugevdab ja niisutab juukseid
  • Lisab sära ja jätab juuksed siidiseks ja pehmeks
  • Hoiab värvid erksana ja püsivana, pikendades värvimiste vahelist aega
  • Pideva kaitse tagamiseks võib kasutada igapäevaselt

Miks lisada ColorpHlexi?

ColorpHlexi juuksesidemeid taastavad koostisosad tungivad sügavale juuksekiududesse, parandades kahjustusi ja tugevdades seestpoolt, et taastada juuste normaalne elujõud. Sisaldab päevalilleseemneõli imelisi parandavaid omadusi, taimse päritoluga valku, mis parandab ka kõige kahjustatumad juuksed.

Sisaldab ka heliogenooli, päevalilleseemnetest saadud hooldusainet, mis pikendab juuste värvi ja hoiab ära kahjustused. Sisaldab ColorStrong Complex™-i, mis parandab keskkonnast, kemikaalidest või kuumadest viimistlustarvikutest põhjustatud kahjustusi. Juuste soomuskihi ümber luuakse kilp, et vältida edasisi kahjustusi ja parandada samas ka värvi üldist välimust.

LÕHN: Sunflower (valged lilled, tsitrus)

KASUTAMINE: Kanna väike kogus märgadele juustele ja pese šampooniga, kuni see vahutab. Kui juuksed on liiga rasused, loputage ja vajadusel korrake. Sobib kõikidele juuksetüüpidele.

Maht: 296ml
  • 296ml

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Glycol Distearate, Glycerin, Parfum/Fragrance, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Sodium PCA, PEG-150 Distearate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene

MKS eco Color Care Shampoo

17,90 €